Oost-Europa

Oost Europa Commissie neemt afscheid van Dirk Kwak, 2 december 2015

Dirk Kwak is vanaf het begin van de contacten vanuit onze gemeente met Oost Europa actief betrokken geweest bij het werk en de activiteiten van de commissie.

Dirk heeft z’n expertise op het terrein van bouwen, organiseren en financiën ingebracht en is diverse keren mee gegaan op reis naar Debrecen, Oradea en Brzotín.
In onze vergadering van 2 december 2015 heeft Dirk laten weten dat het tijd voor hem is om te stoppen.
Wij hebben in die vergadering nog es even teruggeblikt op al die jaren trouwe dienst van Dirk en Onze Here daarvoor de dank gegeven. In de commissie gaan wij zijn kennis en ervaring missen. Maar we hebben alle begrip en respect voor de keuze van Dirk.

De commissie is ondertussen al weer druk in de weer om ondersteuning te bieden aan de grote groep “jeugd” die in mei 2016 een werkvakantie zal houden in Oradea, samen met een groep jeugd uit Aldeboarn. Wij bevelen van harte bij u aan om onze jongeren te steunen bij de vele voorbereidingen. Na de Pinkster 2016 verwachten wij een groep (jonge ouders) uit Debrecen in Wolvega op bezoek. Kortom genoeg werk aan de winkel voor de commissie. Wij vertouwen en bidden onophoudelijk voor uw trouwe steun aan de activiteiten in en met Oost Europa.

Dirk nogmaals bedankt namens de gemeente en onze commissie, Klaas Jelle Faber, Maarten Hoekstra, Henk Krikke, Bert Dijkstra, Durk van der Molen en André van der Honing

Menu