Kinderkerkprogramma 19 juli 2020

Kinderkerk

Vandaag maken we kennis met Job: hij is een eerlijk man en trouw aan God. Maar dan gaat Satan een weddenschap aan met God. Hij vindt het niet verrassend dat Job zo trouw is, want het gaat heel goed met hem. Maar hoe trouw is Job aan God als dat verandert? Is hij trouw aan God omdat hij van God houdt, of omdat hij hoopt dat het daardoor goed met hem blijft gaan? Aan het einde van het boek blijkt dat Job ondanks alles trouw blijft: Job en God laten elkaar niet los.

Vandaag gaat het verhaal over het eerste deel van het boek Job, er zijn in totaal drie zondagen in dit programma besteed aan het boek Job. Ik zal de drie bestanden ook nog extra toevoegen onderaan deze pagina.

Hierbij alle drie de bestanden over het verhaal van Job. Hierin staat het verhaal en eventueel nog wat extra werkjes.