World Servants groep

Activiteiten

Test uw kennis van World Servants.

Op vrijdagavond 28 mei organiseren we iets nieuws, een zogenaamde ‘pubquiz’. Tijdens het sponsordiner was er altijd een quiz en die gaan we nu digitaal doen. Vanaf 19:30 uur is de online inloop en we beginnen om 20:00 uur. Er zijn zeven categorieën met onder andere vragen over World Servants.

Af en toe is er een pauze om drinken en hapjes te regelen of naar het toilet te gaan. De krachten mogen gebundeld worden door een team te vormen van maximaal vier personen. Er kunnen 25 teams meedoen. De kosten bedragen € 10,– per team. Voor de top drie hebben we een mooie prijs. Na het aanmelden ontvangt u van ons de link via de e-mail of een app. Aanmelden kan tot 22 mei op het actieplatform van World Servants via de link https://geef.ws/pubwolvega

Of scan de bijgevoegde QR-code met je telefoon of tablet. Aanmelden door een mailtje te sturen naar wswolvega@outlook.com mag ook.

Natuurlijk hopen we dat er veel mensen zullen deelnemen aan deze coronaproof activiteit.

Autowasactie.

Op zaterdagmorgen 5 juni kunt u tussen 09:00 – 12:00 uur uw auto weer laten wassen op de parkeerplaats achter AREA51 – Kerkstraat 51 te Wolvega. Als de maatregelen het toelaten, kunnen de jongeren uw auto ook van binnen schoonmaken (stofzuigen). De kosten van het wassen bedragen € 10,00. Wassen en van binnen schoonmaken kost € 15,00. Tijdens het wachten bieden we u gratis een kopje koffie of thee met een koekje aan.

Menu