World Servants actiegroep Wolvega

World Servants actiegroep Wolvega

“Bouwen aan verandering”

Autowassen

Zaterdagmorgen 6 november van 09:00 – 12:00 uur kunt u weer uw auto of bestelbus laten wassen bij AREA51 op het plein achter de Ichtuskerk.

De kosten van het wassen van een auto inclusief de binnenkant stofzuigen zijn € 15,00. Alleen de auto laten wassen kost € 10,00.

Voor een bestelbus vragen we afhankelijk van de grootte € 15,00 – € 20,00.

Gedurende het wachten kunt u gezellig een praatje maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

De Speculaaspoppen verkoop is gestart

Dit jaar doen we dat op een bijzondere manier met de actie “1 + 1 – maar dan anders”. U bestelt dan voor € 12,00 twee speculaaspoppen. Een is voor uzelf en de andere doneert u aan de Voedselbank Weststellingwerf.

Andere combinaties ( 1 + 3 of 4 + 2) zijn natuurlijk ook mogelijk. Zo heeft uw bijdrage impact in een ontwikkelingsland en in Nederland.

Bestellen kan als volgt:

• Met de bestelbriefjes die we op zondag 17, 24 en 31 oktober bij de ingang van de Ichtuskerk uitdelen. Deze kunnen na afloop van de dienst in de doos gedaan worden die in de hal van de Rank staat.
  • Het aantal speculaaspoppen vermelden op de bestellijst die in de hal van de Rank en bij de achteruitgang van de kerk ligt.
  • Zelf bestellen op het World Servants actieplatform via de link. https://geef.ws/speculaaspop of door de QR code te scannen.

De bestelde speculaaspoppen worden vanaf 20 november bij u thuis bezorgd. U kunt dan bij aflevering betalen. De jongeren van de actiegroep leveren de gedoneerde speculaaspoppen af bij de Voedselbank in Wolvega.