PKN kerk Wolvega blaast van de toren

Nieuws

Wolvega – De Protestante Gemeente Wolvega (PKN) hield op kerstavond een kerkdienst in de volle kerk Op de Hoogte. Voorganger was domina Mirna Visschers die als thema had: ‘Een goed verhaal’. De muzikale begeleiding van de kerstliederen was in handen van de Christelijk Brassband Euphonia onder leiding van Hendry van Loo. Dit optreden werd gewaardeerd met een spontaan applaus.

Torenblazen

Na de dienst schalden rond 24.00 uur de kerstklanken over Wolvega. Het ‘Torenblazen’ vanaf de kerktoren werd gedaan door enkele leden van Euphonia. Dit bijzondere kerstspel werd rond de kerk door vele belangstellenden gadegeslagen. Na afloop konden de kerkgangers genieten van glühwein of chocolademelk met een kerstkransje.

Klik hier voor foto’s gemaakt door: Lenus van der Broek.

Lenus van der Broek, freelance verslaggever/fotograaf NDC Mediagroep