Openluchtdienst 20 september (11.00 uur!!)

Geen categorie

Het lijkt prima weer te worden! Daarom gaat de openluchtdienst op zondag 20 september door! De aanvangstijd is 11.00 uur. De openluchtdienst zal plaatsvinden op een stuk land bij de boerderij van de familie Samsom (De Meenthe 15). Het mooie van een openluchtdienst is dat in de openlucht kan worden gezongen! Het A-orkest van Euphonia zal deze dienst muzikaal begeleiden. Voorganger in deze dienst is ds. Mirna Visschers. Tijdens de preek is er voor de kinderen van de kinderkerk een creatieve activiteit. Er is geen crèche. Deze kinderen kunnen gewoon bij hun ouders blijven. Het terrein is ook bereikbaar voor een rolstoel of scootmobiel. We willen proberen een opname te maken van deze dienst. Deze willen we dan na de dienst op kerkdienstgemist zetten. Het thema van deze dienst is: Wie goed doet, God ontmoet.

-Wilt u als u naar de openluchtdienst gaat een briefje meenemen met daarop uw adres en telefoonnummer. Hoe meer mensen een briefje meenemen, hoe minder opstopping er bij de ingang van het veld ontstaat.

Wilt u als u kunt fietsen, zoveel mogelijk op de fiets komen?

-er zijn al stoelen op het veld geplaatst (op ruime afstand, volgens de corona-regels)

Let  a.u.b. ook zelf op de 1, 5 meter afstand. Ook als u bij het terrein aankomt en hier weer weggaat!!

We hopen veel mensen te kunnen ontvangen zondag!