Nieuwe website

Met trots presenteren wij u, onze geheel vernieuwde website!

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan, en onze vorige webmaster niet meer beschikbaar was, werd het tijd om de website te vernieuwen. Met trots melden wij u dan ook dat er een geheel nieuwe website is gemaakt. Het bedrijf Tedoc uit Wolvega heeft met als basis de oude website geheel opnieuw de website opgebouwd met gebruikmaking van de modernste technieken. Komende maand december zal de overschakeling plaatsvinden. Op de nieuwe website kunt u zeer uitgebreid over al onze kerkelijke activiteiten informatie vinden en inzien.

Een paar belangrijke veranderingen:

• U kunt uw collectebonnen bestellen en betalen.
• Diverse roosters zijn in- en overzichtelijk gemaakt.
• Bepaalde info staat overzichtelijker bij elkaar en niet meer dubbel en/of verspreid.
• U moet zich éénmaal opnieuw aanmelden met uw e-mailadres en wachtwoord.

Vanzelfsprekend blijven wij continu bezig om onze nieuwe website te finetunen en up-to-date te houden.

Suggesties en voorstellen voor aanpassingen zijn meer dan welkom.
Zijn er wijzigingen of ontdekt u fouten dan graag een bericht naar de webmaster@pkn-wolvega.nl

Wij zijn er zeker van dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn met onze geheel vernieuwde website!

College van Kerkrentmeesters.