Mededeling kerkenraad

Mededelingen, Nieuws

De kerkenraad heeft , op advies van de protocolgroep, besloten om met ingang van de dienst op Goede Vrijdag (viering HA) weer bezoekers toe te laten in de kerk. Maximaal 35 personen inclusief de medewerkers. Bezoekers kunnen zich, net als eerder aanmelden bij de scriba, Annie Langes-Kok: scriba@pkn-wolvega.nl of 0617379323. Voor de dienst op Goede Vrijdag moet de aanmelding binnen zijn uiterlijk woensdagavond 31 maart om 19.00 uur. Voor de dienst op Paas Zondag sluit te aanmelding vrijdag 2 april om 19.00 uur. Bezoekers kunnen zich slechts voor één van de beide diensten opgeven. De online dienst voor kinderen die gepland staat op Stille Zaterdag blijft enkel een online dienst. Het maximum aantal bezoekers van 35 inclusief de medewerkers sluit aan bij de landelijke richtlijnen.

Ondanks de verruiming van de avondklok blijft het aanvangstijdstip van de dienst op Goede Vrijdag 19.00 uur.

Het advies van de protocol groep is gebaseerd op de routekaart van het CIO (overlegplatform van 31 landelijke kerkgenootschappen) betrokken. Die routekaart is deze week in het Friesch Dagblad gepubliceerd en toegelicht. Hierbij de internetlink naar die routekaart: