KLOKKEN VAN HOOP EN TROOST!

Mededelingen

Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, roept de Raad van Kerken in Nederland op om de komende drie woensdagen vanaf 19.00 uur een aantal minuten de kerkklokken te luiden. Met deze ‘KLOKKEN VAN HOOP EN TROOST’ kunnen kerken mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen. Ook roepen de kerken daarmee op tot gebed en andere vormen van steun voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.
ALS PROTESTANTSE GEMEENTE WOLVEGA ZULLEN WIJ DE KOMENDE WOENSDAGAVONDEN OM 19.00 UUR DE KLOK VAN DE KERK OP DE HOOGTE (ZIE FOTO) LATEN LUIDEN!

(foto: kerkfotografie.nl)