Kerkdienst Protestantse Gemeente Wolvega online uitgezonden

Bijzondere dienst

Wolvega – De Protestantse Gemeente Wolvega verzorgde zondagmorgen vanuit de Ichtuskerk rechtstreeks de online-kerkdienst via www.kerkdienstgemist.nl (Wolvega).Door de coronavirus worden geen kerkgangers in de kerk toegelaten. De kerkdienst kan ook later nog via internet nog worden gevolgd. De online uitzendingen zijn ook de komende zondagen en op Goede Vrijdag te volgen. Voorganger was ds. Mirna Visschers, ds. Klaas Jelle Faber piano en zang, Ria van Zwieten zang, Jan Petter, mediateam, Arnold van Opstal en Eddy Reuvekamp geluid en techniek en Martijn van der Honing, kerkorgel.

“We leven toe naar Pasen, het feest van hoop. Hoop om te leven, hoop om te volharden, hoop om te vechten tegen de machteloosheid om ons heen. Jezus doorbreekt onze machteloosheid bij Zijn  opstandig!”. Deze tekst stond op de kaart ‘Mijn oog is op jou’ die alle leden van de PKN kerk Wolvega afgelopen week ontvingen.

Foto’s door: Lenus van der Broek