Coronamaatregelen vanaf 6 november 2021

Geen categorie

We hadden alle hoop dat per 1 november de coronamaatregelen afgeschaft konden en mochten worden. Helaas. U hebt het allemaal gehoord en gelezen.

In elk geval voor de komende twee diensten geldt:

1. Mondkapje dragen bij binnenkomst en verlaten van de kerk;
  2. Afstand houden van twee (in plaats van één) vrije stoelen tussen de kerkgangers, die niet tot dezelfde huishouding behoren.

U hoeft zich vooraf NIET aan te melden en u houdt vrije plaats keuze. De garderobe blijft nog wel gesloten. We organiseren geen koffiedrinken na de dienst. Wat ook blijft is dat we de kerk na de dienst rij voor rij verlaten, te beginnen achterin de Rankzaal. Ook schudden we geen handen.

De regering heeft aangekondigd dat op 12 november aanstaande opnieuw wordt gekeken of aanvullende maatregelen nodig zijn. De kerkenraad informeert u uiteraard of er dan meer of andere gevolgen zijn voor onze kerkgang.