PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 30 sep: Genesis 30:22-43
Diensten zo 2 okt: 09:30 uur, Ichtuskerk, dhr.J.de Vries, Urk   Liturgie: nog niet beschikbaar
  19:15 uur, Ichtuskerk, commissie   Liturgie: nog niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Lindefestival 24 september

Afgelopen zaterdag 24 september was weer de grote braderie van het Lindefestival. Ook dit jaar hebben we ons daar als gemeente gepresenteerd. We hadden een kraam aan de Van Harenstaat en ook was de Kerk op de Hoogte opengesteld voor o.a. rondleidingen en muziek. Ook rondom de kerk waren er activiteiten voor jong en oud georganiseerd.
Een foto-overzicht vindt u hier.
Vredesweek 2016, 25 september

Hierbij een uitnodiging om op 25 september samen in de vredesweek elkaar te ontmoeten in navolging van de ontmoeting in de RK-kerk na de aanslagen in Parijs. We hopen op een goede opkomst en een zinvolle middag.
Meer informatie kunt u hier lezen.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland